Kvalitet & Service

/

Kvalitet och personlig service

I vår fabrik i Stockholm tillverkas våra doftljus för hand av miljövänligt vax från sojabönor och kokos, helt fritt från paraffin, palmolja och andra tillsatser. Smältgraden för vaxet är 40 grader vilket möjliggör en jämn och fin utbränning. Ljusen är helt veganska och den låga smältgraden gör att ljusen dessutom fungerar bra som massageljus.

Som leverantör garanterar vi att alla våra ljus är miljövänliga, sotfria, giftfria och väldoftande. Vi står för framtagande av doft och erbjuder många olika alternativ när det gäller glas och förpackningar, allt för att du och ditt varumärke ska synas på bästa sätt.

Våra doftljus levereras alltid i en egendesignad tryckt kartong. Vid önskemål erbjuder vi tryck på både kartong och glas. I enlighet med senaste CLP-förordningen är bottenetiketten ett krav då den innehåller nödvändiga säkerhetsföreskrifter.

Alla våra produktioner ser olika ut, precis som våra kunders önskemål. Hos oss får du personlig service och möjlighet att tycka till i varje enskild process under produktionen. Våra produktioner är kundcentrerade – vilket innebär att du som kund alltid står i centrum.

Du kan dessutom göra dina doftljus ännu mer unika genom att välja till en presentförpackning och/eller ett hälsningskort med önskad hälsning till mottagaren (detta mot en extra kostnad).

Doftljus

Beställ våra produkter

Specialutformade doftljus som möter alla önskemål du som kund har. Genom kundanpassade produktioner och utmärkt service kan vi stolt erbjuda dig en smidig och snabb leverans.