Kvalitet & Service

/

Kvalitet och personlig service

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser, jämn kvalitet och pålitlig service till alla våra kunder. Våra doftljus tillverkas i Sverige av miljövänligt vax som varken innehåller paraffin eller palmolja. Vaxet består av en kokos och raps-blandning, där smältgraden på 40 grader möjliggör en jämn och fin utbränning. Ljusen är därmed helt veganska och kan även fungera som massageljus.

Som leverantör garanterar vi att alla våra ljus är miljövänliga, sotfria, giftfria och väldoftande. Vi står för framtagande av doft och erbjuder många olika alternativ när det gäller glas och förpackningar, allt för att du och ditt varumärke ska synas på bästa sätt.

Våra doftljus levereras alltid i en egendesignad tryckt kartong. Vid önskemål erbjuder vi tryck på både kartong och glas samt en bottenetikett med nödvändiga säkerhetsföreskrifter, i enlighet med senaste CLP-förordningen.

Alla våra produktioner ser olika ut, precis som våra kunders önskemål. Hos oss får du personlig service och möjlighet att tycka till i varje enskild process under produktionen. Våra kunders önskemål står alltid i centrum!

Du kan också välja att göra dina doftljus ännu mer unika genom att välja till en presentförpackning och/eller ett hälsningskort tillsammans med önskad hälsning till mottagaren.

Doftljus