Förpackning

Några doftljus i kartonger i olika färger

Unika doftljus för ditt företag

Vi på Stockholms doftfabrik erbjuder en komplett private label-produktionstjänst för våra kunder. Det inkluderar inte bara anpassade dofter och design av glasdesign, utan också förpackning och förpackningsdesign.

Vi förstår att förpackningen är en viktig del av varumärkesupplevelsen och kan hjälpa till att särskilja ditt varumärke från konkurrenterna. Därför erbjuder vi olika alternativ för förpackningar för dina anpassade doftljus, inklusive olika storlekar och former av kartonger, askar och påsar.

Vårt team av erfarna designers kan hjälpa dig att skapa en anpassad förpackningsdesign som matchar ditt varumärkes identitet och ger en attraktiv presentation av dina produkter. Vi kan också hjälpa dig att välja rätt material och tryckteknik för att säkerställa hög kvalitet och en miljövänlig produktion.

När du väljer Stockholms doftfabrik för din private label-produktion, kan du lita på att vi tar hand om allt från doft och design till förpackning och leverans. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en helt anpassad och professionell produkt som hjälper dig att öka din varumärkesuppfattning och försäljning.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra förpackningsalternativ för din private label-produktion.

Tre olika kartonger i olika färger

Beställ våra produkter

Specialutformade doftljus som möter alla önskemål du som kund har. Genom kundanpassade produktioner och utmärkt service kan vi stolt erbjuda dig en smidig och snabb leverans.