Din smidiga leverantör av specialbeställda doftljus

Skräddarsydda doftljus där alla kundens önskemål möts. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser, jämn kvalitet och en pålitlig service.

Doftljus

En enkel produktion

Nedan har vi samlat all info du behöver för att kunna beställa dina doftljus genom oss. Vi har försökt underlätta processen genom några enkla steg. Är det så att du har andra tankar kring produktionen och exempelvis vill göra fyllningen på egna behållare eller ha en helt egen doft, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi till med det!

Doftljus för olika företag

Steg 1 – Glas och storlek

Våra tre olika storlekar:
Liten - Höjd-65mm / Diameter 50mm. Brinntid ca. 18 timmar.
Mellan - Höjd-80mm / Diameter 70mm. Brinntid ca. 45 timmar.
Stor - Höjd-90mm / Diameter 75mm. Brinntid ca. 60 timmar.

Steg 2 – Färg på glaset & logga

Nu är det dags att välja färg på glaset. Glasen kan sprayas i valfri färg och vi erbjuder fyra olika typer av glasbehandlingar. Logotypen kan antingen spraymålas direkt på glaset eller appliceras som en etikett.

  • Frostade transparenta glas
  • Glansiga glas målade på insidan
  • Glansiga glas målade på utsidan
  • Matta glas målade på utsidan

Steg 3 – Doft

Vi tillhandahåller över 54 olika dofter. Skulle du ändå inte hitta den doft du söker har vi möjlighet att ta fram en ny doft i vårt doftlabb.

Steg 4 – Förpackning

Vi erbjuder olika typer av papper och tjocklekar till kartongen och vid önskemål designar vi en unik kartong, komplett med tryck och logga. Alternativt kan du välja någon av våra standardkartonger med din egen etikett.

Se våra tidigare produktioner